“Είχαμε ξεχάσει πως ήταν θνητός»
 Είναι μέρες τώρα που σκέφτομαι τον Κωστή Παλαμά ,ότι συνέβει στην κηδεία του και τα λόγια του Άγγελου Σικελιανού ,που ο λαός «με μια φωνή όδο ποτέ δυνατή» σε εκδήλωση πατριωτικής έξαρσης βροντοφώναξε :  « Μα εσύ  λαέ που την φτωχή σου την μιλιά ,ήρωας την πήρε και ύψωσε στα αστέρια»  και αναρωτιέμαι που χάσαμε αυτην την  δύναμη ψυχής και το σθένος μας ,σταματήσαμε να παλεύουμε για τα αυτονόητα. Για αυτό είναι τιμή για μένα , τιμή και καθήκον να μοιράζομαι  σκέψεις και γνώσεις μαζί  σας και να κερδίσω την παρουσία σας και χρόνο από τον χρόνο σας .
Σας περιμένουμε και φέτος συμπαραστάτες και υποστηρικτές της προσπάθειας μας..

O Πρόεδρος  της  Οργανωτικής Επιτροπής

Γ. Ανθόπουλος

Αναισθησιολόγος-Εντατικολόγος
Διευθυντής ΜΕΘ 251 ΓΝΑVideo και Παρουσιάσεις

 
11ο Συμπόσιο του 2013

10ο Συμπόσιο του 2012

9ο Συμπόσιο του 2011

8ο Συμπόσιο του 2010
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην 12η συνέχεια της εκπαιδευτικής εξερεύνησης που ακούει στο όνομα Συμπόσιο Εντατικής Ενόπλων Δυνάμεων. Μια περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από δώδεκα χρόνια και που σε πείσμα των δύσκολων καιρών που περνά η πατρίδα μας, συνεχίζει ακόμη εξίσου θελκτική με τον καιρό της έναρξής της.
Σκοπός του συνεδρίου μας, για ακόμη μια φορά, είναι να δώσουμε αφορμές επαγωγής της εκπαιδεύσεως στον δύσκολο αλλά ωραίο τομέα της Εντατικής Θεραπείας τόσο στους νεώτερους συναδέλφους όσο και στους παλαιότερους εξ ημών καθώς όπως λέει ο Arthur Clarke <<Πρέπει να εγκαταλείψουμε την ιδέα ότι η εκπαίδευση αφορά μόνο τους νέους>> Πως είναι δυνατό, αφού τα μισά που ξέρει κάποιος στα 20 του δεν είναι αλήθεια πια στα 40 του και τα μισά που μαθαίνει στα 40 δεν είχαν ανακαλυφθεί όταν ήταν 20?»
Με σκοπό λοιπόν την συνέχιση του ταξιδιού ανακάλυψης γνώσης σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην διαδρομή που πιστεύουμε ότι και φέτος θα έχει πολλά αξιοθέατα!Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής


Αρχίατρος Αλοϊζος Σταύρος

Παθολόγος - Εντατικολόγος
Διευθυντής ΜΕΘ Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. 

 
 
Διαβάστε on-line...

eposters