Κάθισα ώρα μπροστά στο χαρτί , να συμμαζέψω λίγο την σκέψη μου για να γράψω την πρόσκληση για το 11ο Συνέδριο.
 
Φέτος το συμμαζέψαμε, ανάγκες των καιρών βλέπετε, όμως δεν αλλάζει καθόλου η φύση του και η ποιότητα του.
 
Έχουμε πιο ενεργό εμπλοκή Ελλήνων ομιλητών, γίνεται διθεματικό (το ένα θέμα είναι υγρά και ισοζύγιο και το άλλο είναι αιμόσταση) και προσπαθεί να απαντήσει σε καθημερινά ερωτήματα στον χώρο της Εντατικής Θεραπείας.
 
Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα κρίνει την επιτυχία, αλλά και την συνέχεια ενός επιστημονικού Συνεδρίου που "φωνάζει" παρών στην κρίση.
 
Σας ευχαριστώ
 
O Πρόεδρος  της  Οργανωτικής Επιτροπής

Γ. Ανθόπουλος
Αναισθησιολόγος-Εντατικολόγος
Διευθυντής ΜΕΘ 251 ΓΝΑVideo και Παρουσιάσεις

 
11ο Συμπόσιο του 2013

10ο Συμπόσιο του 2012

9ο Συμπόσιο του 2011

8ο Συμπόσιο του 2010
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι με πάρα πολύ μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στη αρχή της δεύτερης δεκαετίας του συνεδρίου μας. Ενός συνεδρίου που στη δεκαετία που παρήρθε απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητα του και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρείχε στους συμμετέχοντες.

Η εκπαίδευση είναι η προοδευτική ανακάλυψη της άγνοιάς μας είχε πει κάποτε ο Will Durant και πραγματικά κάθε χρόνο βλέπουμε πως πράγματα που θεωρούμε δεδομένα δεν είναι πλέον ενώ πράγματα που κάποιοι αντιλαμβάνονται αλλιώς κάποιοι άλλοι τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά χωρίς καμμία από τις δύο πλευρές να κατέχει απόλυτα την αλήθεια ή να είναι τελείως λάθος!

Έτσι φέτος σαν βασικό κορμό του συνεδρίου μας έχουμε βάλει θέματα που "σηκώνουν συζήτηση" αναζητώντας μέσα από αντικρουόμενες απόψεις την άγνοιά μας!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτό το ταξίδι που ελπίζουμε και φέτος να είναι πέρα από εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό για όλους τους συμμετέχοντες.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με χαρά στο αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις σε φλέγοντα θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο χώρο όπου δραστηριοποιούμαστε όλοι.

Αρχίατρος Αλοϊζος Σταύρος
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
 

 
Αγαπητοί φίλοι!

Καλωσήρθατε στο 11ο συνέδριο μας!

Πραγματικά μας συγκινεί η αφοσίωσή σας και η συμμετοχή σας τα τελευταία 10 χρόνια κατά τα οποία διοργανώνεται η ετήσια συνάντησή μας!

Αυτή η αφοσίωση είναι που μας έδωσε και φέτος το κουράγιο παρά τη δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα μας να προχωρήσουμε και να διοργανώσουμε το 11ο συνέδριο με υψηλή ποιότητα ομιλητών και πλούσιο περιεχόμενο!

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος το Μάιο στο αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ!

Γενικός Αρχίατρος ε.α. - Αντώνιος Λιόλιος
Παθολόγος - Εντατικολόγος
Αντιπρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
 
 
 
Διαβάστε on-line...

eposters