Αγαπητοί συνάδελφοι σας κάνω έκκληση-πρόσκληση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να συμπαρασταθείτε σε αυτήν μας την προσπάθεια, να γεμίσετε το αμφιθέατρο, δίνοντας κουράγιο αλλά και τιμώντας τους ξένους συναδέλφους που μας τιμούν με προσωπικό τους κόστος, τασσόμενοι αλληλέγγυοι στην Ελλάδα.
 
Θέλουμε να κρατηθούμε όρθιοι και να μην τους δώσουμε το δικαίωμα...
 
"Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα...", μας ψιθυρίζει ο ποιητής, προσπαθώντας να μας πείσει πως τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία, όταν υπάρχειν θέληση, όταν κυριαρχεί η γνώση αλλά και πίστη στα ιδανικά και τις αξίες, όταν είμαστε μαζί και όχι χώρια... τότε μπορούμε να περιμένουμε ΙΣΩΣ να έρθει το θαύμα...

O Πρόεδρος  της  Οργανωτικής Επιτροπής

Γ. Ανθόπουλος
Αναισθησιολόγος-Εντατικολόγος
Διευθυντής ΜΕΘ 251 ΓΝΑVideo και Παρουσιάσεις

 
10ο Συμπόσιο του 2012

9ο Συμπόσιο του 2011

8ο Συμπόσιο του 2010
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την μεγάλη περσινή σας συμμετοχή στο συμπόσιο μας, προσπαθήσαμε φέτος να σας ετοιμάσουμε μία ποιοτική και περιεκτική πολυθεματική διημερίδα.

Οι ομιλητές μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της Εντατικολογίας και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε και φέτος εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

Φέτος πέρα από τους εξαιρετικούς μας ομιλητές θα έχουμε και πολλές τράπεζες εργασίας στις οποίες θα μπορέσετε να ασκηθείτε πρακτικά πάνω σε διάφορες εντατικολογικές τεχνικές.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε και φέτος με την παρουσία σας!

Σας περιμένουμε!

Γενικός Αρχίατρος ε.α. - Αντώνιος Λιόλιος
Παθολόγος - Εντατικολόγος
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
 
 
 
Διαβάστε on-line...

eposters